Alle nyheter

• FN- dagen 24. oktober 2019

FN- dagen ble behørig markert torsdag 24. oktober. Vi hadde fint besøk fra Granåslia barnehage og fellessamling med alle barn, voksne og besøkende. Førskoleklubben sang «Vi- sangen» og Trond tok oss med på en beretning om FN, vennskap, og andre viktige elementer i Barnekonvensjonen. Bergheim har 12 nasjonaliteter representert i barnegruppa. Disse har blitt markert denne uka.

• Velkommen til nytt barnehageår! 5. august 2019

Barnehageåret 2019-2020 er i gang, og vi ønsker nye og gamle familier velkommen!

Vi har gjort noen endringer på avdelingene. På storbarnsavdelingene er alle førskolebarna samlet på en avdeling, og den andre storbarnsavdelingen fungerer mer som en mellomavdeling dette året. Vi har rullert en del på personalet, tillegg til at vi har tre nyansatte. De nyansatte er Bjørn Olav Skei, barnehagelærer, Marthe Utsi, assistent og Vilde Vartdal Halse, barnehagelærer.

Vi gleder oss til å bli kjent med nye barn og foreldre. Velkommen og lykke til med oppstarten! 🙂

• Vi har hatt besøk av teaterforestillingen «Fisken og plasten» 8. april 2019

I forbindelse med miljøarbeidet vårt gjennom Grønt Flagg, hadde vi besøk av teaterforestillingen «Fisken og plasten». Den tematiserer hva som skjer med fiskene når vi kaster plast og søppel i havet. En imponerende forestilling som fengslet både små og store i publikumet. Kjempegøy og lærerikt!

• Bergheim barnehage feiret 15 årsdag! 1. april 2019

Fredag 29. mars feiret Bergheim 15 årsdag. Storstilt fellessamling, hvor blant annet Kari gikk av med seieren i kakespisekonkurransen over karene.

Barna fikk servert sukkerfrie pannekaker til lunsj, samt fruktsalat og champagne(brus) på ettermiddagen. Feiringen bestod også av såpebobledisco som nesten løftet taket i barnehagen. Minneverdig dag for små og store!

• Onsdag 6. februar feiret vi samefolkets dag! 6. februar 2019

Onsdag 06. februar markerte vi samefolkets dag i barnehagen. Dagen ble markert med høytidelig fellessamling, hvor fakta og kunnskap rundt samene ble formidlet av vår eminente Trond. Han brukte sang, joik, bilder, dramatisering og fortelling som virkemidler i samlingen. Til lunsj spiste vi deilig finnbiff med poteter og tyttebær, og til ettermiddagsmåltidet spiste vi samisk festbrød med ekte smør og brunost. En skikkelig fin markering!

• Husk foreldremøte med Eli Rygg 22. januar! 3. januar 2019

22. januar inviterer vi til temakveld i barnehagen med Eli Rygg. Temaet er mobbing blant barn i barnehagen og blant folk rundt oss. Mobbing er noe vi utsettes for regelmessig, både hjemme, i barnehagen, på fritiden, på arbeidsplassen, i media og ellers hvor vi oppholder oss. Hvordan forholder vi oss til dette? Hvilket miljø fødes- og vokser barna inn- og opp i? Hvilket ansvar- og hvilken rolle har vi som foreldre og voksenpersoner? Gir vi barna tid og rom til å være i følelsene sine? Hvordan møter vi mobberen- og de som opplever å bli mobbet?

Dette er noe av hva Eli Rygg vil snakke med oss om. Hun er en fantastisk formidler og vil nok røre ved oss når hun skal prate om mobbing. Vi ser fram til å få henne på besøk og det er en glede å invitere foreldrene med på møtet denne kvelden.

• Informasjon om dugnadskvelder 2. januar 2019

Tirsdag 12. og torsdag 14. februar, kl. 18-21, blir det vaskedugnader i barnehagen. Se epost for nærmere info. Velkommen til to sosiale kvelder i barnehagen.

• Hjemmesiden i ny drakt! 14. desember 2018

Endelig har vi rullet ut vår nye hjemmeside etter mye arbeid med innhold, layout og tekniske løsninger i høst. Designer og leverandør Anders, og barnehagens journalist Marianne, er strålende fornøyd. Det gjenstår noen detaljer og litt finpuss, men utover vinteren vil all informasjon, bilder og nyheter være oppdatert.

• Planleggingsdag 4. desember 2018

Fredag 25.01.19 og 31.05.19 har vi planleggingsdager. Da er barnehagen stengt.

• Velkommen til aktivitetskveld på Voll gård! 6. november 2018

Tirsdag 2. oktober inviterer samarbeidsutvalget i Bergheim barnehage barn og foreldre til aktivitetskveld på Voll gård fra klokken 17.00 til 18.30

Det blir grilling, hopping i høyet og kjøring med hest og vogn

Ta med grillmat, drikke og godt humør!