Vinnere av Årets matglede pris 2023

Sylvi, kokken vår, har siden mai deltatt i Tine Meierier sin Årets matglede pris- konkurranse. Temaet har vært å lage mat av ost i alle varianter, og barna har virkelig fått smaken på dette. Barna har fått servert mange deilige retter med blant annet norsk sveitserost, Port Salut, Selbu blå, Trønderosten, norsk Alpeost, Ridderost osv. osv. Bilder og beskrivelse av maten finnes på Hu jenta som lage maten (@hujentasomlagematen) • Instagram-bilder og -videoer

Bergheim barnehage og Sylvi ble nominert som en av finalistene som fikk reise til Oslo og delta på finaleshowet på Thon Hotel Bristol. Torsdag kveld, 02. november, ble Sylvi og barnehagen kåret til årets matglede bedrift 2023 foran 4-500 mennesker. En skikkelig anerkjennelse til Sylvi for innsatsen hun gjør med mat og bærekraft, og til barnehagen for satsingen vi gjør på godt kosthold til barna.

Gratulerer til barn, foreldre, ansatte, og til Sylvi- verdens beste kokk!