Egen kokk

Siden august 2006 har barnehagen hatt egen kokk. Bergheim tilbyr næringsrikt og variert kosthold bestående av varm og kald mat. Vi serverer varmmat til lunsj tre dager i uka og hjemmebakte brødvarer med sunt og godt pålegg de to andre dagene.

Til frokost får barna havregrøt med ulike pureer, og knekkebrød med ulikt pålegg. Vi serverer også ettermiddagsmåltid med variert innhold. Se menyen for detaljer.

Kun på turdagene trenger barna å ha med seg matpakke. Barna synes det er stas å kunne ha med egen matpakke på turene, derfor er barnehagen bare 98 % matpakkefri. 🙂

Barna venner seg til å spise næringsrik og variert varm- og kald mat. I tillegg til god kvalitet på maten, vektlegger vi å bruke god tid ved måltidene, hvor samtalen og det å hjelpe hverandre står i fokus.